és una droga casolana a base d'opiacis que resulta fins a deu vegades més fort que l'heroïna i moltes vegades més barata i tòxica.
El nom Krokodil procedeix de la reacció de la droga a la persona que la presa, la pell es tornarà verd i escamosa, com la d'un cocodril, entre molts altres efectes indesitjables i els consumidors habituals no solen viure més de 2 anys després del seu consum .

El Krokodil es fabrica a casa a partir d'una combinació de pastilles a base de codeïna, dissolvent de pintura, líquid per a encenedors, gasolina, àcid clorhídric, fòsfor vermell (de caixes de llumins) i iode. El resultat de la cocció dels analgèsics i els productes químics és un fàrmac tòxic i altament addictiu.
Els addictes estan contínuament cuinant la droga per assegurar-se que podran obtenir la següent dosi. El Krokodil s'injecta en zones danyades donant als usuaris un "colocón" que durarà uns trenta minuts com a màxim.

Effectos

La naturalesa tòxica d'aquestes substàncies químiques causa que la pell canviï de color i es torni escamosa. En els consumidors, la pell al voltant dels llocs on s'efectua la injecció es cobreix d'úlceres i els vasos sanguinis es trenquen i provoquen la mort del teixit. La pell és devorada pels productes químics de la droga, que podreix la carn fins a l'os. Les dents es cauen, el dany cerebral és comú i el tètanus i la intoxicació de la sang està gairebé assegurada.
El Krokodil té majors taxes d'addicció i és més difícil de deixar que l'heroïna. Els usuaris passaran per períodes d'abstinència greus i dolorosos durant un màxim d'un mes després de suspendre el seu ús, però els efectes a llarg termini de la droga duraran més temps. El dany cerebral, l'hepatitis, les dents podrits o les amputacions són alguns dels efectes secundaris.